Over RightRent

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: van 08:00 tot 18:00
Zondags gesloten

Contact informatie

Telefoon: 0229 - 291 691
Fax: 084 - 2280670
E-mail: info@rightrent.nl

Bezoekadres

Runshopping center
Dr. C.J.K. van Aalstweg 6c
1625 NV Hoorn

Postadres

Postbus 458
1620 AL Hoorn

Overige gegevens

KvK Hoorn: 37127576
Rabobank Hoorn: 1223.26.911
BTW-nummer: NL8174.59.625.B01

RightRent is een jong en dynamisch autoverhuurbedrijf in Hoorn met ruime ervaring in autoverhuur.

Het is gestart medio december 2006 door de voormalig manager van SympaRent (SternRent): Frank Stortenbeker nadat deze verhuurder van Hoorn en omstreken eerder dat jaar op wens van de holding Stern was gefuseerd met Budget autoverhuur.

RightRent gaat verder daar waar SympaRent als lokale georiënteerde onderneming is opgehouden en is een complete aanbieder als het gaat om uw mobiliteit: van kleine personenauto tot grote bestel- of vrachtauto; we hebben het allemaal.

Service, gemak en advies voor uw mobiliteits- of vervoersvraagstuk is waar het bij RightRent om draait. Niet alleen een compleet scala aan auto´s staat tot uw beschikking, maar ook veelal gratis extra´s als oa. een steekwagen of hondje en pakdekens om uw verhuizing gemakkelijker te laten verlopen. Voor zakelijke huurders kan na overleg vooraf de auto veelal ook aan het bedrijfsadres worden bezorgd en weer worden opgehaald. Zo blijft uw personeel maximaal beschikbaar voor uw eigen bedrijfsvoering!

Onze particuliere klanten wonen in ons verzorgingsgebied West Friesland, zakelijk reikt onze blik tot geheel Noord-Holland, hierdoor zijn we altijd dichtbij, kunnen de lijnen kort zijn en spreken we dezelfde taal.

RightRent heeft er bewust voor gekozen zich niet ver weg op een stil- en grauw industrieterrein ergens aan de rand van de stad te vestigen, maar eerder in een sociaal vriendelijkere omgeving welke is gevonden op het Runshopping Centre aan de van Aalstweg. U vindt ons daar in gezelschap van winkels als Gamma, Praxis, Bedo meubelen, Leenbakker, Nikka, Kwantum en Carpetland.

Het RunshopCentre is goed bereikbaar met zowel de fiets, auto als het openbaar vervoer (vanaf het station bus 49 halte Avondlicht / Geldelozeweg, 2 minuten lopen)

Aan onze huisvesting wordt hard gewerkt, wij zijn u echter nu al graag van dienst vanuit onze tijdelijke kantoor-unit.